Rólunk

Rólunk

A MAPE-KER KFT 2004-ben kezdte meg Budapesten és Szigetszentmiklóson fémkereskedelmi tevékenységét. Fő profilunk a vas- illetve színesfémhulladékok kereskedelme, előkezelése. 2010 óta budapesti telephelyünkön papírhulladék, akkumulátor és elektronikai hulladékok átvételével is foglalkozunk. A cég tulajdonosai több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek hulladékkereskedelmi területen.

Jelenleg is két telephelyet működtetünk átlag 8-9 alkalmazottal, akik több éves tapasztalatukkal segítik cégünk munkáját. Telephelyeink megfelelnek az aktuális környezetvédelmi illetve fémhatósági előírásoknak, tehergépkocsival jól megközelíthetőek. A korrekt gyors kiszolgálást digitális mérlegekkel illetve Budapesten egy 30 tonnás hídmérleggel biztosítjuk.

A tevékenységünket segítő gépek, berendezések között található egy 7,5 tonna teherbírású önrakodó tehergépkocsi, több fordítóvillás, 3 tonna emelőképességű targonca, egy plazmavágó gép, egy 1 tonna teherbírású kistehergépkocsi.

Árainkat a piaci viszonyoknak megfelelően próbáljuk alakítani, az átvételi árak nagyságát a beszállított anyag mennyisége és minősége is befolyásolhatja. Fémszerkezetek bontását is vállaljuk.

Nagyobb tételek esetén (1-1,5 tonna) házhoz megyünk az értékesíteni kívánt fémhulladékért.

Rólunk